Openingstijden all inclusive arrangement

Bij SGOOIERS zijn we alle dagen (ma.-vr.) open van 8.00 tot 18.30. De prijzen van SGOOIERS zijn ‘all inclusive’. Jouw peuter krijgt bij ons; fruit, lunch, avondeten, gezonde snacks, de hele dag drinken en luiers met de verzorging die daarbij hoort. Dit hoeft niet meegegeven te worden. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en eventuele andere eetgewoontes.

 

Dagindeling

De kinderen bij SGOOIERS bepalen grotendeels de invulling van de dag. De begeleiders spelen in op wat er leeft in de groep of bij het individu en passen daar het aanbod op aan. SGOOIERS gaat er vanuit dat kinderen het meeste leren als er een intrinsieke motivatie is. De volwassenen hebben hier een begeleidende rol in.

Bij SGOOIERS hechten wij grote waarden aan spelend leren. Hierbij gebruiken we verschillende prachtige speel- en ontwikkelingsmaterialen. De gekozen materialen stimuleren de ontwikkeling van kinderen en de interactie onderling en is afgestemd op de verschillende niveaus van de kinderen. Ze kunnen hier spelend mee leren, ervaren en ontdekken.

Bij creatieve activiteiten kiezen wij veelal voor gerecycleerde materialen en zogenaamde ‘loose parts’. Daarnaast gebruiken wij regelmatig de natuur en de omgeving als speelmateriaal. De natuur weet de nieuwsgierigheid van kinderen constant te prikkelen, waardoor het ook uitstekend (en steeds wisselend) materiaal biedt om spelend te leren

De omgeving en het materiaal is bij SGOOIERS afwisselend, uitdagend , motiverend en prikkelend. De kracht van het leren van onze slimme kinderen zit in het spelend ontdekken en ervaren. Het spelend leren zal hierdoor altijd in ontwikkeling zijn.

Doordat kinderen zich op vele verschillende manieren uitdrukken wordt regelmatig stilgestaan bij activiteiten die deze verschillende vormen van communicatie bevorderen: verhalen vertellen en/of voorlezen, zingen, muziek maken, dansen, drama, kleien, verven, bouwen, tekenen, tuinieren etc. De ruimte waarin dit gebeurt kan zowel binnen als buiten zijn.

De kinderen zijn ook betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, zoals de verzorging, schoonmaken, afwassen, wassen, klussen, opruimen en koken. De  kinderen krijgen door mee te werken aan de taken in omgeving een gevoel van eigenwaarde, waardoor ze groeien. De taken die aangeboden worden, zijn uiteraard afgestemd op de fase van ontwikkeling waar kinderen zich in bevinden en krijgen zij de verantwoordelijkheden die bij ze past.

Een dag niet gespeeld is een dag niet geleerd

 

Tarieven

SGOOIERS is een particuliere opvang dus de prijzen liggen iets hoger dan bij de reguliere opvang. Daar staat wel tegenover dat jouw kind hier kan opgroeien met andere slimme kinderen en met HBO opgeleide begeleiders die de expertise hebben om slimme kinderen veilig en vol zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Daarbij biedt SGOOIERS een totaal dag-pakket aan. 

Aantal dagen

per week

Maandelijkse tarief (zonder toeslag)

1 dag

2 dagen

3 dagen

4 dagen

€ 410,00 

€ 820,00

€1230,00

€1.640,00

5 dagen €2.050,00

De berekening is gebaseerd op een jaar, gedeeld door 12 maanden.

 

Extra uren/ dagen

Voor ouders die incidenteel een extra dag voor hun kind nodig hebben, is de uurprijs  9,46. 

Plaatsingsovereenkomst

De overeenkomst duurt tot de eerste dag van de maand waarop het basisonderwijs voor dat kind begint, zonder dat daartoe enige opzeggings-handeling vereist is. Beide partijen zijn zonder rechterlijke tussenkomst bevoegd deze overeenkomst tussentijds (per brief dan wel per e-mail) op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. De opzegtermijn van 1 maand wordt gerekend vanaf de datum van ontvangst van een gemotiveerde schriftelijke verklaring.

De overeenkomst kan tot twee maanden voor de ingangsdatum van de opvang per brief of per e-mail geannuleerd worden. Is deze termijn van twee maanden verstreken, dan bedragen de kosten voor de annulering maximaal tweemaal het overeengekomen maandbedrag voor de kosten van kinderopvang.

Kinderopvang toeslag

In Nederland komen alle ouders die werken en kinderen in een kinderdagverblijf hebben in aanmerking voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Dit geldt voor expats, werkenden bij internationale organisaties, alsmede voor Nederlandse burgers.

De toeslag wordt gegeven op een per-kind basis. Het hangt af van het familie inkomen en het aantal kinderen dat bij SGOOIERS zit.

Om je in te schrijven voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst heeft u het  LRK-nummer van SGOOIERS nodig, dit is 230412725.

Voor verdere informatie met betrekking tot subsidie verwijzen wij je graag door naar onderstande link:

https://www.maatschappelijkezaken.nl/kinderopvang

 

Vakantie-vrijedagenrooster 2021-2022

Zomervakantie: maandag 19 juli t/m vrijdag 13 augustus 2021

Kerstvakantie: maandag 27 december t/m vrijdag 7 januari 2022

Pasen: vrijdag 15 april en maandag 18 april 2022

Koningsdag: woensdag 27 april 2022

Hemelvaart: donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2022

Pinksteren: maandag 06 juni 2022

Zomervakantie: maandag 25 juli t/m vrijdag 19 augustus 2022

We gaan graag met u in gesprek!

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de geschiktheid van SGOOIERS voor jouw peuter en jouw gezin. Wij gaan daarover graag met jou in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier, tel. 06 39 53 70 56  of info@sgooiers.nl.

9 + 12 =

Adres:

Schapendrift 66

1251 XH Laren(NH)                bij Tennishal Sprokkelenburg

Op enkele minuten van afrit A1 en A27

Openingstijden:

Geopend van ma. t/m vr. van 8.00 – 18.30 uur

Contact:

06 39 53 70 56 of info@sgooiers.nl

KvK nummer 71515844